💞 Jouw schoonheid in veilige handen 💞

Welkom 💞 » Jouw Individueel Huidconcept

Jouw Individueel Huidconcept 

Uniek en als eerste en voorlopig enige in Lanaken, Maastricht e.o.

 

Weet jij ook niet meer, door de vele reclames, welke crème nu goed is voor je huid? Heb je er al veel geprobeerd, maar geen een was echt je van het. Heb jij last van een huidprobleem of wil je gewoon graag eens echt resultaat zien? Wil je graag weten welke ingrediënten wel iets voor je huid doen en welke niet. Dan heb ik de oplossing voor jou…

 

Hoe werkt het Individuele Huidconcept?
Met professionele apparatuur wordt er een huidanalyse gemaakt van jouw huid. Jouw huidige huidconditie en de biologische leeftijd van jouw huid wordt met behulp van verschillende sondes en een camera gemeten en vastgelegd. Er worden metingen gemaakt van vocht, sebum, vlekjes, rimpeldiepte en de elasticiteit van je huid.
Op basis van die metingen bepaalt de software, ontwikkeld door dermatologen, een crème-formule op maat voor de behoeftes van jouw huid. Het “recept” wordt samengesteld uit 17 innovatieve actieve ingrediënten en twee hoogwaardige basiscrèmes.

Ik zie wat jij niet ziet
Een huidcamera analyseert belangrijke condities in de huid zoals pigmentstoornissen en erytheem. De mate van droogte in de huid is al bepaald door een sebum meting, maar de effecten die deze droogte geven op het huidoppervlak ‘’het microreliëf’’ wordt door de camera geanalyseerd op de aanwezigheid van schilfertjes.

Droogtelijntjes of diepere rimpels worden in de analyse nauwkeurig gemonitord en gekoppeld aan de biologische leeftijd van de huid. Met andere woorden hiermee kan vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door bijvoorbeeld zonneschade in een vroeg stadium worden herkend.

Om deze huidanalyse zo correct mogelijk uit te voeren is het van belang dat u vanaf de avondreiniging ervoor géén verzorgingsproducten meer gebruikt! Oog make-up en lippenstift mag wel.

Ingrediënten volgens recept
De analyse vormt de basis voor het receptuur van de crème, die precies is afgestemd op jouw huid. De software toont na de huidmeting het individuele recept voor een dag- en nachtverzorging. Als de huid na analyse een specifieke behoefte weer geeft, toont de software ook een recept voor een specifiek product waar de huid mee behandeld kan worden.

De basis is vrij van alles wat de huid belast
De basis crèmes zijn vrij van: schadelijke emulgatoren, minerale olieproducten, conserveringsmiddelen, parfum- en kleurstoffen, microplastics en parabenen.

Aangezien de individuele huidverzorgingsproducten geen allergene ingrediënten bevatten, kun je al na enkele dagen zeer goede en zichtbare resultaten zien. Ook huidproblemen zoals Psoriasis, Neurodermatitis, Acne, Rosacea, Eczeem, zeer gevoelige droge huid en hebben baat bij deze samenstelling van crèmes.

Jouw crème op recept in combinatie met een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling zorgen voor een maximale huidverbetering!

Gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen is cosmetisch maatwerk en kunnen huidproblemen zoals: acne, rimpels, roodheid, droogheid en over pigmentatie verminderen. Je huid wordt gemeten, en met een huidcamera bekeken op rimpeldiepte, vlekjes en conditie. Aan de hand van zeer effectieve werkstoffen gaan we je huid flink verbeteren. De behandelingen worden uitgevoerd met producten naar aanleiding van jouw huidmeting. Hierna wordt ook jóuw crème samengesteld voor thuisgebruik voor optimale huidverbetering.

Voor mensen die uitbehandeld zijn bij dermatologen kunnen deze behandelingen en individuele huidverzorging een uitkomst zijn. Veelal belanden deze mensen bij de apotheek en krijgen dan een algemene zalf en/of crème voorgeschreven om de kwaal zoveel mogelijk te verzachten. De oplossing is 'Custom Made' maatwerk om je huid te verzachten, te verbeteren met ook nog zeer hoge werkstoffen. dus al met al een win/win situatie.