🏠 Guffensstraat 19 te Lanaken πŸ“ž+32.89731906 πŸ“±+31.611671318

Iedere gezichtsbehandeling begint met een dubbele grondige reiniging.

Samen bespreken we uw wensen en kijken we welke behandeling het beste past bij u en uw huidconditie.

Samen gaan we voor het beste resultaat: ik door professionele behandelingen & producten, u door uw huid ook thuis optimaal te verzorgen!

De vermelde behandel-duren zijn richttijden!

 

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

 

πŸŽ€ a Manù get Customised | € 89,50

90 min | Tijdens de “get Customised” doe ik eerst een uitgebreide huidanalyse met professionele apparatuur van wereld marktleider C&K (Courage en Khazaka). Deze behandeling kunt u slechts 1x boeken ter kennismaking.

Om een goed én eerlijk beeld van uw huid te verkrijgen is het belangrijk dat u vanaf de avond vóór uw afspraak geen crème meer gebruikt. Oogmake-up en lippenstift is wel toegestaan.

Daarna bespreken we samen de resultaten, uw wensen en welke mogelijkheden er zijn.
U ontvangt vervolgens een persoonlijk advies én een luxe behandeling op maat.

 

Normaal kost dit €132,00, maar bij de éénmalige kennismaking is de prijs slechts €87,50

 

πŸŽ€ a Manù get Clean | € 47,50

30 min | Een reinigende behandeling bestaande uit 2x reiniging, peeling, uitreinigen & passende verzorging.

 

 

πŸŽ€ a Manù get Gorgeous | € 69,50  | € 62,50

60 min | Een ontspannende & verzorgende behandeling bestaande uit 2x reiniging, peeling, epileren/harsen wenkbrauwen, relax-massage, crème masker & passende verzorging.

 πŸŽ€ a Manú get Fruity Fresh
 
|  vanaf € 79,50

50 min | Een veilige, doch stevige fruitzuur behandeling, waardoor de gezonde huid weer zichtbaar wordt en zal stralen. Verbetert de spankracht en reduceert fijne rimpeltjes, vlekjes en acné littekens. Ook zeer geschikt voor de behandeling van acné! De behandeling bestaat uit 2x reinigen, aangepast fruitzuur (ook voor de gevoelige huid), neutraliseren, crème masker & verzorging.

Deze behandeling kan los of in kuurvorm geboekt worden.

Voor meer uitleg πŸ‘‰ Fruitzuren

 


πŸŽ€ a Manú get a Glow (Dermaplaning)
|  vanaf € 89,50

75 min | Het mooie aan een dermaplane behandeling is dat je meteen resultaat ziet. De huid heeft een gezonde glans en teint, de huid voelt zijdezacht aan en eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar. Een bijkomstig voordeel is dat je make-up mooier en gelijkmatiger kunt aanbrengen en dat het langer blijft zitten. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Doorgaans is er na 6 weken een nieuwe behandeling nodig om het resultaat te behouden. Wenst u een echt WOW-effect?                  Boek dan een combi-behandeling met de Carboxy CO2!

Voor meer uitleg πŸ‘‰ Dermaplaning

 


 πŸŽ€ a Manù get Fabulous 
 
| vanaf € 99,50

90 min | Een all-in behandeling, gericht op anti aging én huidverbetering. Aan de hand van de, tijdens de intake, besproken doelstelling wordt er gebruikt gemaakt van specifiek op uw huid aangepaste producten en technieken.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld de spectaculaire Carboxy CO2 behandeling of de DeepSkin behandeling  

(voor uitleg klik op de behandeling)

⚜️ Advies is om deze behandelingen in kuurverband (4-6x) te doen ⚜️
Dit om het beste resultaat te behalen.

 


 πŸŽ€ a Manù get a Combi | € 154,50

90 min | Een super behandeling met een echt WOW-effect. We starten met de a Manú get a Glow. Nu is de huid ontdaan van dode huidcellen en dons waardoor producten beter in uw huid kunnen doordringen. Daarna gaan we verder met de Carboxy CO2 behandeling. Dit kan een tintelende sensatie geven welke na enkele seconden verdwijnt. Vervolgens een aangepast serum met een alginaat masker. Afsluitend met een passende verzorging.                                                         Gelieve na deze behandeling geen zonnebank, sauna of hete douche te nemen gedurende 24 uur.

Een 2e mogelijke Combi is als we starten met de Carboxy CO2 en vervolgens overgaan naar de DeepSkin behandeling. Producten worden nóg effectiever de huid ingesluisd en dit resulteert natuurlijk in een nog betere huidverbetering.

Carboxy CO2 behandeling | Dermaplaning |DeepSkin 

(voor uitleg klik op de behandeling)

 

* Regelmatig zijn er acties met kortingen of extra’s bij uw facial!

* Bij kuurbehandelingen zijn er speciale prijzen.

Openingstijden: (alle behandelingen zijn op afspraak!)
Ma & Di 09.30 - 14.30 uur / 18.30 - 21.30 uur
Wo 09.30 - 13.00 uur / 18.30 - 21.30 uur
Do & Zat 09.30 - 12.30 uur
Telefoon +32.89731906 of +31.611671318