๐Ÿ’ž Jouw schoonheid in veilige handen ๐Ÿ’ž

Iedere gezichtsbehandeling begint met een dubbele grondige reiniging.

Samen bespreken we uw wensen en kijken we welke behandeling het beste past bij u en uw huidconditie.

Samen gaan we voor het beste resultaat: ik door professionele behandelingen & producten, u door uw huid ook thuis optimaal te verzorgen!

De vermelde behandel-duren zijn richttijden!

 

โšœ๏ธโšœ๏ธโšœ๏ธโšœ๏ธโšœ๏ธ

 

๐ŸŽ€ a Manù get Customised  | € 82,50

90 min |Tijdens de “get Customised” doe ik eerst een uitgebreide huidanalyse met professionele apparatuur van wereld marktleider C&K (Courage+Khazaka). Om een goed en eerlijk beeld van de huid te verkrijgen is het belangrijk dat u vanaf de avond ervoor geen crème meer gebruikt. Oogmake-up en lippenstift is wel toegestaan.

Daarna kijken we samen naar de resultaten, uw wensen en welke mogelijkheden er zijn. Uw ontvangt vervolgens een persoonlijk advies, en een behandeling op maat.

Normaal kost dit €100,00, maar bij de éénmalige kennismaking is de prijs slechts €82,50

 

๐ŸŽ€ a Manù get Gorgeous | € 62,50

60 min | Een ontspannende & verzorgende behandeling bestaande uit 2x reiniging, peeling, epileren/harsen wenkbrauwen, relax-massage, crème masker & complete verzorging.

 

๐ŸŽ€ a Manú get Fruity Fresh |  vanaf € 72,50

50 min | Een veilige, doch stevige fruitzuur behandeling, waardoor de gezonde huid weer zichtbaar wordt en zal stralen. Verbetert de spankracht en reduceert fijne rimpeltjes, vlekjes en acné littekens. Ook zeer geschikt voor de behandeling van acné! De behandeling bestaat uit 2x reinigen, aangepast fruitzuur (ook voor de gevoelige huid), neutraliseren, crème masker & verzorging.

Deze behandeling kan los of in kuurvorm geboekt worden.

 

Wenst u nadien nog een stapje verder te gaan dan bestaat er nog de mogelijkheid voor een medische peeling!

 

๐ŸŽ€ a Manù get Fabulous  | € 99,50

90 min | Een all-in behandeling, gericht op anti aging met duidelijke huidverbetering. Aan de hand van de, tijdens de intake, besproken doelstelling wordt er gebruikt gemaakt van specifiek op uw huid aangepaste producten en technieken.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld de nieuwe CO2-Carboxy behandeling, de Green Peel of de PinkShooter.

 

โšœ๏ธ Advies is om deze behandelingen in kuurverband (4-6x) te doen โšœ๏ธ
Dit om het beste resultaat te behalen.

 

๐Ÿ’ž a Manú get DEEP with NANNIC  |  vanaf € 99,50

90 min | Een behandeling geschikt voor ieder huidtype en iedere huidconditie, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een uniek toestel met 3 handstukken, te weten:

- Ablator: een gommage verwijdert alle dode huidcellen zodat de verdere behandeling van de huid doeltreffender verloopt. Dit stimuleert bovendien haar natuurlijk afweermechanisme: de huid regenereert sneller, rimpels verdwijnen en het huidbeeld verfijnt 

- Infuser & Corrector: er worden meer dan 500.000 huidkanaaltjes geopend op een pijnloze non-invasieve manier, waardoor de actieve ingrediënten van de producten nog beter kunnen doordringen tot op de juiste diepte in de huid.
Alle functies van de huid worden gestimuleerd, tevens bevordert het de groei van nieuwe cellen en vertraagt het verouderingsproces van de huid, wat resulteert in een lange termijn verbetering van de huid.
Deep Skin activeert het herstellingsproces van de huid.
.

In te zetten bij expressie lijntjes, diepe rimpels, rimpels rond de lippen, littekens en ouderdomsvlekjes.

- Vibro Tool: een extra Tool voor een huidverbeterende (bindweefsel) massage, die daarnaast ook nog eens zeer aangenaam is! De spieren in het gezicht worden getraind met het principe van de Power plate.

โšœ๏ธ Advies is om ook deze behandeling in kuurverband (4-6x) te doen โšœ๏ธ
en of in combinatie met een Get Fabulous. 
Dit om het beste resultaat te behalen.