๐Ÿ’ž Jouw schoonheid in veilige handen ๐Ÿ’ž +32.89731906 | +31.611671318

Iedere gezichtsbehandeling begint met een dubbele grondige reiniging.

Samen bespreken we uw wensen en kijken we welke behandeling het beste past bij u en uw huidconditie.

Samen gaan we voor het beste resultaat: ik door professionele behandelingen & producten, u door uw huid ook thuis optimaal te verzorgen!

De vermelde behandel-duren zijn richttijden!

 

โšœ๏ธโšœ๏ธโšœ๏ธโšœ๏ธโšœ๏ธ

 

๐ŸŽ€ a Manù get Customised  | € 87,50

90 min |Tijdens de “get Customised” doe ik eerst een uitgebreide huidanalyse met professionele apparatuur van wereld marktleider C&K (Courage+Khazaka).

Om een goed en eerlijk beeld van de huid te verkrijgen is het belangrijk dat u vanaf de avond ervoor geen crème meer gebruikt. Oogmake-up en lippenstift is wel toegestaan.

Daarna kijken we samen naar de resultaten, uw wensen en welke mogelijkheden er zijn. Uw ontvangt vervolgens een persoonlijk advies, en een luxe behandeling op maat.

Normaal kost dit €132,00, maar bij de éénmalige kennismaking is de prijs slechts €87,50

 

๐ŸŽ€ a Manù get Gorgeous | € 62,50

60 min | Een ontspannende & verzorgende behandeling bestaande uit 2x reiniging, peeling, epileren/harsen wenkbrauwen, relax-massage, crème masker & passende verzorging.

 

๐ŸŽ€ a Manú get Fruity Fresh |  vanaf € 72,50

50 min | Een veilige, doch stevige fruitzuur behandeling, waardoor de gezonde huid weer zichtbaar wordt en zal stralen. Verbetert de spankracht en reduceert fijne rimpeltjes, vlekjes en acné littekens. Ook zeer geschikt voor de behandeling van acné! De behandeling bestaat uit 2x reinigen, aangepast fruitzuur (ook voor de gevoelige huid), neutraliseren, crème masker & verzorging.

Deze behandeling kan los of in kuurvorm geboekt worden.

 

Wenst u nadien nog een stapje verder te gaan dan bestaat er nog de mogelijkheid voor een medische peeling!

Voor meer uitleg ๐Ÿ‘‰ Fruitzuren

 

๐ŸŽ€ a Manú get a Glow (Dermaplaning)|  vanaf € 87,50

75 min | Het mooie aan een dermaplane behandeling is dat je meteen resultaat ziet. De huid heeft een gezonde glans en teint, de huid voelt zijdezacht aan en eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar. Een bijkomstig voordeel is dat je make-up mooier en gelijkmatiger kunt aanbrengen en dat het langer blijft zitten. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Doorgaans is er na 4-6 weken een nieuwe behandeling nodig om het resultaat te behouden.

Voor meer uitleg ๐Ÿ‘‰ Dermaplaning

 

๐ŸŽ€ a Manù get Fabulous  | vanaf € 99,50

90 min | Een all-in behandeling, gericht op anti aging én huidverbetering. Aan de hand van de, tijdens de intake, besproken doelstelling wordt er gebruikt gemaakt van specifiek op uw huid aangepaste producten en technieken.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld de nieuwe Carboxy CO2 behandeling of de DeepSkin behandeling  

(voor uitleg klik op de behandeling)

 

โšœ๏ธ Advies is om deze behandelingen in kuurverband (4-6x) te doen โšœ๏ธ
Dit om het beste resultaat te behalen.