๐Ÿ’ž Jouw schoonheid in veilige handen ๐Ÿ’ž

Iedere gezichtsbehandeling begint, na een 1e reiniging, met een huidanalyse.

Samen bespreken we uw wensen en kijken we welke behandeling het beste past bij u en uw huidconditie.

Samen gaan we voor het beste resultaat: ik door professionele behandelingen & producten, u door uw huid ook thuis optimaal te verzorgen!

De vermelde behandel-duren zijn richt tijden!

 

โšœ๏ธโšœ๏ธโšœ๏ธโšœ๏ธโšœ๏ธ

 

๐ŸŽ€ a Manù get Customised  | € 32,50

30 min | Wilt u eerst ervaren wie ik ben en hoe ik werk of heeft u gewoon weinig tijd, dan is deze verzorgende/reinigende  behandeling; bestaande uit een grondige reiniging, serum & dag- of nachtverzorging, perfect voor u.

 

๐ŸŽ€ a Manù get Gorgeous | € 62,50

60 min | Een ontspannende & verzorgende behandeling bestaande uit 2x reiniging, peeling, epileren/harsen wenkbrauwen, relax-massage, crème masker & complete verzorging.

 

โšœ๏ธ a Manù get Fabulous  | € 99,50

90 min | Een all-in behandeling, gericht op anti aging met duidelijke huidverbetering. Aan de hand van de, tijdens de intake, besproken doelstelling wordt er gebruikt gemaakt van specifiek op uw huid aangepaste producten en technieken.

 

๐ŸŽ€ a Manú get Fruity Fresh |  € 72,50

50 min | Een veilige, doch stevige fruitzuur behandeling, waardoor de gezonde huid weer zichtbaar wordt en zal stralen. Verbetert de spankracht en reduceert fijne rimpeltjes, vlekjes en acné littekens. Ook zeer geschikt voor de behandeling van acné! De behandeling bestaat uit 2x reinigen, aangepast fruitzuur (ook voor de gevoelige huid), neutraliseren, crème masker & verzorging.

Deze behandeling kan los, in kuurvorm of als toevoeging bij de Get Gorgeous geboekt worden (+ €15,00)

 

Wenst u nadien nog een stapje verder te gaan dan bestaat er nog de mogelijkheid voor een medische peeling:

 

๐ŸŽ€ a Manú get Femazing |  prijs i.o.

De MediPeel behandelingen zijn geheel op maat. Afgestemd op uw huid en wensen.

In 1 behandeling zorgt dit al voor huidverbetering, versteviging, anti rimpel, contourlifting en egalisatie van het gezicht. In een kuur van 4-6x zijn er geweldige resultaten zichtbaar.

Deze medische Peels zijn speciaal door mij geselecteerd omdat zij geen “downtijd” hebben. U kunt dus dezelfde dag gaan werken! Tevens geschikt voor decolleté en handen.

 

Skin Wizard | + € 22,50 per module

Een behandeling geschikt voor ieder huidtype en iedere huidconditie, waarbij er gekozen kan worden uit 4 modules (of een combinatie), bestaande uit:

- Micro Dermabrasie: verwijderen dode huidcellen, verfijnt de huidstructuur en verhoogd de penetratie van de producten.

- Stimulatie met Lift L of Lift S (microNeedling): er worden meer dan 500.000 huidkanaaltjes geopend op een pijnloze non-invasieve manier, waardoor de actieve ingrediënten van de producten nog beter kunnen indringen in de huid. Alle functies van de huid worden gestimuleerd. In te zetten bij expressie lijntjes, diepe rimpels, rimpels rond de lippen, littekens en ouderdomsvlekjes.

- Vibro Tool: een huid verbeterende (bindweefsel) massage, die daarnaast ook nog eens zeer aangenaam is! De spieren in het gezicht worden getraind met het principe van de Power plate.

 

Bindweefselmassage | + € 17,50

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

– Verbetering van de huidconditie

– Stimulering van de huid doorbloeding

– Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen

– Opnameverbetering van werkstoffen

– Bevordering van de celdeling

– Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

– Verbetering van de huidstructuur en huidteint

– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens