NANNIC NBE3000 | Get a Hollywood Feeling


Nú te boeken én tot en met 31 juli met 10% introductie korting!

NBE3000 = Radiofrequentie

EEN BEHANDELINGSCONCEPT MET ONMIDDELLIJK ÉN LANGDURIG RESULTAAT

Een pijnloze, veilige behandeling, voor een gladde, jonge, stevige huid en een strakke kaaklijn? Het lijkt onmogelijk, maar NANNIC realiseerde met de ontwikkeling van NANNIC Prof NBE een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering.
NANNIC Prof NBE combineert elektromagnetische energie met doeltreffende actieve stoffen die een cel identieke basis bevatten.

Het NANNIC NBE concept, een bondgenoot in de strijd tegen huidproblemen, vermindert zichtbaar de tekenen van huidveroudering. De NBE behandelingen worden alleen toegepast in schoonheidsinstituten met gecertifieerde opgeleide vakspecialisten.

De NBE behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype. In kuurvorm wordt het resultaat langdurig behouden.
De aanmaak van collageen, elastine en een verbeterd bindweefsel maken een lang houdende huidverjonging mogelijk.Kalahari wordt k phyto-ceutical skincare

Omdat Kalahari ook body care en home producten heeft en om te zorgen dat het overzichtelijk blijft, vindt er een naamswijziging plaats voor de skin care - K Phyto-ceutical Skincare en CF-Ceuticals. De overige producten blijven Kalahari heten. 


U kunt uw K phyto-Ceutical producten nu ook bestellen!