Browshaping |€ 42,50

Uw wenkbrauwen volledig en opnieuw in model gebracht.

Geëpileerd of geharst, ik maak ze in de vorm die past bij uw gezicht. Soms zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Daarna verven? Ik werk met Orenna verf die minimaal 4-6 weken blijft zitten. Uiteraard is bijwerken met potlood en poeder ook mogelijk.

| € 17,50  alleen verven van de wenkbrauwen

MicroWheel Brows |€ 249,50

Uw wenkbrauwen op een natuurlijk manier bijgewerkt met MicroWheel, semi-permanente make-up. Heeft u een litteken, een kaal plekje of bijna geen staartje bij uw wenkbrauwen? Of zijn ze iets te dun? Dit kan nu op een zeer natuurlijke manier gecorrigeerd worden. Door middel van een klein wieltje wordt het pigment in de huid gerold, wat resulteert in een zeer natuurlijk resultaat. Het is natuurlijker dan de gebruikelijke permanent make-up (volledige lijn/inkleuring) en microblading (streepjes). Met MicroWheel worden er kleine puntjes geplaatst welke zorgen voor een meer poederachtig effect. Dus geeft een zachtere en natuurlijke look.

De 1e behandeling bestaat uit een intake, het shapen en tekenen van de gewenste wenkbrauw (zoveel mogelijk rekening houdend met uw natuurlijk vorm), het kiezen van de gewenste kleur, en de inkleuring. Na 6 weken volgt er een touch-up (deze is bij de prijs inbegrepen).

Normaal blijft het resultaat 2-3 jaar, maar het is ook mogelijk om ieder jaar de wenkbrauwen even “op te frissen”. Dit kost dan € 165,00

De behandeling duurt +/- 60 min.

Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!