💞 Jouw schoonheid in veilige handen 💞

Welkom 💞 » Behandelingen » Sparkling Eyes

Browshaping vanaf |€ 19,50

Uw wenkbrauwen weer mooi in model.

Geëpileerd of geharst, ik maak ze in de vorm die past bij uw gezicht. Soms zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Daarna verven? Dit kan met zowel verf of Henna. Uiteraard is bijwerken met potlood en poeder ook mogelijk.

+ Gratis   met potlood en/of poeder

+ € 10,00 met verf

+ € 25,00 met Henna

| € 12,50  alleen verven van de wenkbrauwen

MicroWheel Brows |€ 172,50

Uw wenkbrauwen op een natuurlijk manier bijgewerkt met MicroWheel, semi-permanente make-up. Heeft u een litteken, een kaal plekje of bijna geen staartje bij uw wenkbrauwen? Of zijn ze iets te dun? Dit kan nu op een zeer natuurlijke manier gecorrigeerd worden. Door middel van een klein wieltje wordt het pigment in de huid gerold, wat resulteert in een zeer natuurlijk resultaat. Het is natuurlijker dan de gebruikelijke permanent make-up (volledige lijn/inkleuring) en microblading (streepjes). Met MicroWheel worden er kleine puntjes geplaatst welke zorgen voor een meer poederachtig effect. Dus geeft een zachtere en natuurlijke look.

De 1e behandeling bestaat uit een intake, het shapen en tekenen van de gewenste wenkbrauw (zoveel mogelijk rekening houdend met uw natuurlijk vorm), het kiezen van de gewenste kleur, en de inkleuring. Na 6 weken volgt er een touch-up (deze is bij de prijs inbegrepen).

Normaal blijft het resultaat 2 jaar, maar het is ook mogelijk om ieder jaar de wenkbrauwen even “op te frissen”. Dit kost dan € 100,00

De behandeling duurt +/- 60 min.

Nieuwsgierig geworden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Lashlift / Browlift |€ 49,50

Uw wimpers mooi gekruld en geverfd voor een paar weken? Dit is mogelijk met wimperlifting. Ideaal voor vakantie of gewoon omdat u de mascara moe bent.

Of uw wenkbrauw-haren mooi dezelfde richting uit? Dit is mogelijk met de Browlift.

Deze behandeling duurt +/- 60 min.

Draagt u lenzen? Dan deze graag voor de behandeling verwijderen. Gelieve ook geen mascara of make-up te gebruiken als u een afspraak heeft. Dit kan het resultaat ten nadele kan beïnvloeden.

| € 12,50  alleen verven van de wimpers