Een van de favorieten  onder de behandelingen is de Skin Needling. Dit is een Full Experience behandeling die hoog geconcentreerde producten combineert met Needling voor een zichtbare huidverbetering.

Bij het verouderen wordt de huid minder elastisch. Dat komt doordat de huid in de loop der jaren minder collageen en elastine produceert. De huid wordt slapper, krijgt meer rimpels en verliest volume. Om je huid weer wat jonger en frisser te krijgen, kun je een Skin Needling behandeling overwegen. Maar wat is dit dan precies?

EEN BEHANDELINGSCONCEPT MET ONMIDDELLIJK ÉN LANGDURIG RESULTAAT

Ultra fijne naaldjes voorzien de huid van microkanaaltjes die de actieve bestanddelen gemakkelijk tot op de juiste diepte in de huid brengen. Dit stimuleert de groei van nieuwe cellen en vertraagt het verouderingsproces van de huid, wat resulteert in een lange termijnverbetering van de huid. Met deze behandeling worden ook de functies van de epidermale cellen hersteld, zoals bv. de celdeling, de verschillende afweermechanismen, de verhoging van collageenproductie, ...

Voordelen:

Vermindert rimpels
Verbetert elasticiteit
Stimuleert collageen
Herstelt de vochtbalans
Stimuleert celgroei
Stimuleert de groeifactoren

Zichtbare huidverbetering op:

Vergrote poriën
Onreine huid
Acné en littekens
Pigmentatie
Striae
Fijne lijntjes

Voor een ultieme huidverjonging en intense beleving van huidverbetering kunt u deze behandeling ook combineren met de NBE3000 of CO2 Carboxy: deze mixbehandelingen zijn een ware SUPERBOOST voor uw huid.

Ontdek deze behandeling, een huidverbetering met fantastische resultaten. De Skin Needling behandeling resulteert in een duidelijke huidverjonging en hydratatie. Na de microneedling behandeling is er niet direct resultaat te zien. Dit komt doordat de huid zes tot acht weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Collageen vorming is afhankelijk van de aanmaak vanuit het lichaam zelf, de zogenaamde herstelcapaciteit. De vorming van collageen en elastine gaat nog maandenlang na de microneedling behandeling door, waardoor je huid een steeds gezondere kleur krijgt en egaler wordt.

Tijdens deze gezichtsbehandeling worden speciale serums gebruikt. Elk serum heeft zijn eigen specifieke werking zodat meerdere huidproblemen tegelijk aangepakt kunnen worden. Deze serums worden tijdens de behandeling met micronaaldjes in de huid gebracht, hierdoor is uw huid meer ontvankelijk voor de werkzame stoffen, waardoor u nog meer resultaat bereikt.

Het concept is een bondgenoot in de strijd tegen huidveroudering en huidproblemen.

Bij een Skin Needling behandeling kan er gekozen worden voor microneedling of nanoneedling. Het verschil zit in de naaldjes die gebruikt worden en de diepte. Nanoneedling is minder invasief.