🏠 Guffensstraat 19 te Lanaken 📞+32.89731906 📱+31.611671318

Een van de favorieten  onder de behandelingen is de All-in-one Deep Skin behandeling. Dit is een Full Experience behandeling die hoog geconcentreerde producten combineert met een apparaat voor een zichtbare huidverbetering.

Voor een ultieme huidverjonging en intense beleving van huidverbetering kunt u deze behandeling ook combineren met de CO2 Carboxy: deze mixbehandeling is een ware SUPERBOOST voor uw huid.

Ontdek deze behandeling, een 100% natuurlijke huidverbetering met fantastische resultaten. De Deep Skin behandeling resulteert in een duidelijke huidverbetering, huidverjonging en hydratatie..

Tijdens deze gezichtsbehandeling worden speciale serums gebruikt. Elk serum heeft zijn eigen specifieke werking zodat meerdere huidproblemen tegelijk aangepakt kunnen worden. Deze serums worden tijdens de behandeling met micronaaldjes in de huid gebracht, hierdoor is uw huid meer ontvankelijk voor de werkzame stoffen, waardoor u nog meer resultaat bereikt.

Het concept is een bondgenoot in de strijd tegen huidveroudering en huidproblemen.

Bij een Deep Skin behandeling wordt er gebruikt gemaakt van 3 verschillende handstukken met elk hun eigen werking.

Ablator: hiermee worden met een steriel handstuk dode huidcellen op een zachte manier verwijderd. De huid zal hierdoor beter actieve serums opnemen. Dankzij de micromassage wordt de huid gestimuleerd. Met individueel steriel verpakte ‘kroontjes’ wordt een roterende beweging op een hoog toerental de verhoornde cellenlaag op een zachte en veilige wijze afgeschaafd. De huid regenereert sneller, rimpeltjes verdwijnen en het huidbeeld verfijnt.  

Infusor: ultra dunne naaldjes maken pijnloos onzichtbare microperforaties in de huid. Deze perforaties activeren het natuurlijk herstelmechanisme van de huid, hierdoor wordt de collageen en elastine productie gestimuleerd. De zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing. Tegelijk worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de cellagen waar ze de meest efficiënte werking hebben.

Corrector: met een klein handstuk met ultra dunne naaldjes kan in detail gewerkt worden op diepe rimpels, kraaienpootjes, acné littekens en rimpels rond de mond.