Een van de favorieten  onder de behandelingen is de Deep Skin Needling. Dit is een Full Experience behandeling die hoog geconcentreerde producten combineert met een apparaat voor een zichtbare huidverbetering.

Bij het verouderen wordt de huid minder elastisch. Dat komt doordat de huid in de loop der jaren minder collageen en elastine produceert. De huid wordt slapper, krijgt meer rimpels en verliest volume. Om je huid weer wat jonger en frisser te krijgen, kun je microneedling overwegen. Maar wat is microneedling dan precies?

Microneedling (ook wel collageen-inductie therapie genoemd) is een niet-chirurgische behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht met minuscule naaldjes van chirurgisch staal wordt gepenetreerd. Deze behandeling veroorzaakt een soort wondhelende reactie waarbij de huid wordt aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine om het uiterlijk van de huid te verbeteren. 

Voor een ultieme huidverjonging en intense beleving van huidverbetering kunt u deze behandeling ook combineren met de CO2 Carboxy: deze mixbehandeling is een ware SUPERBOOST voor uw huid.

Ontdek deze behandeling, een huidverbetering met fantastische resultaten. De Deep Skin Needling behandeling resulteert in een duidelijke huidverjonging en hydratatie. Na de microneedling behandeling is er niet direct resultaat te zien. Dit komt doordat de huid zes tot acht weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Collageen vorming is afhankelijk van de aanmaak vanuit het lichaam zelf, de zogenaamde herstelcapaciteit. De vorming van collageen en elastine gaat nog maandenlang na de microneedling behandeling door, waardoor je huid een steeds gezondere kleur krijgt en egaler wordt.

Tijdens deze gezichtsbehandeling worden speciale serums gebruikt. Elk serum heeft zijn eigen specifieke werking zodat meerdere huidproblemen tegelijk aangepakt kunnen worden. Deze serums worden tijdens de behandeling met micronaaldjes in de huid gebracht, hierdoor is uw huid meer ontvankelijk voor de werkzame stoffen, waardoor u nog meer resultaat bereikt.

Het concept is een bondgenoot in de strijd tegen huidveroudering en huidproblemen.

Bij een Deep Skin Needling behandeling kan er gekozen worden voor microneedling of nanoneedling. Het verschil zit in de naaldjes die gebruikt worden en de diepte. Nanoneedling is minder invasief.