🏠 Guffensstraat 19 te Lanaken 📞+32.89731906 📱+31.611671318

Jouw Individueel Huidconcept

Uniek en als eerste en voorlopig enige in Lanaken, Maastricht e.o.

 

Weet jij ook, door de vele reclames, niet meer welke crème nu goed is voor je huid? Heb je er al veel geprobeerd, maar geen een was echt je van het. Heb jij last van een huidprobleem of wil je gewoon graag eens echt resultaat zien? Wil je graag weten welke ingrediënten wel iets voor je huid doen en welke niet. Dan heb ik de oplossing voor jou…

Het “Individuele Huidconcept”

En het mooie aan dit concept is dat ik veel mensen kan helpen ook zonder een volledige gelaatsbehandeling!

 

Hoe werkt het Individuele Huidconcept?
Met professionele apparatuur wordt er een huidanalyse gemaakt van jouw huid. Jouw huidige huidconditie en de biologische leeftijd van jouw huid wordt met behulp van verschillende sondes en een camera gemeten en vastgelegd. Er worden metingen gemaakt van vocht, sebum, vlekjes, rimpeldiepte en de elasticiteit van je huid.
Op basis van die metingen bepaalt de software, ontwikkeld door dermatologen, een crème-formule op maat voor de behoeftes van jouw huid. Het “recept” wordt samengesteld uit 17 innovatieve actieve ingrediënten en twee hoogwaardige basiscrèmes.

Ik zie wat jij niet ziet
Een huidcamera analyseert belangrijke condities in de huid zoals pigmentstoornissen en erytheem. De mate van droogte in de huid is al bepaald door een sebum meting, maar de effecten die deze droogte geven op het huidoppervlak ‘’het microreliëf’’ wordt door de camera geanalyseerd op de aanwezigheid van schilfertjes.

Droogtelijntjes of diepere rimpels worden in de analyse nauwkeurig gemonitord en gekoppeld aan de biologische leeftijd van de huid. Met andere woorden hiermee kan vroegtijdige huidveroudering veroorzaakt door bijvoorbeeld zonneschade in een vroeg stadium worden herkend.

Om deze huidanalyse zo correct mogelijk uit te voeren is het van belang dat u vanaf de avondreiniging ervoor géén verzorgingsproducten meer gebruikt! Oog make-up en lippenstift mag wel.

Ingrediënten volgens recept
De analyse vormt de basis voor het receptuur van de crème, die precies is afgestemd op jouw huid. De software toont na de huidmeting het individuele recept voor een dag- en/of nachtverzorging. Als de huid na analyse een specifieke behoefte weer geeft, toont de software ook een recept voor een specifiek product waar de huid mee behandeld kan worden.

De basis is vrij van alles wat de huid belast
De basis crèmes zijn vrij van: schadelijke emulgatoren, minerale olieproducten, conserveringsmiddelen, parfum- en kleurstoffen, microplastics en parabenen.

Aangezien de individuele huidverzorgingsproducten geen allergene ingrediënten bevatten, kun je al na enkele dagen zeer goede en zichtbare resultaten zien. Ook huidproblemen zoals Psoriasis, Neurodermatitis, Acne, Rosacea, Eczeem, en zeer gevoelige droge huid hebben baat bij deze samenstelling van crèmes.

Jouw crème op recept, eventueel in combinatie met een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling zorgen voor een maximale huidverbetering!

Voor mensen die uitbehandeld zijn bij dermatologen kunnen deze behandelingen en individuele huidverzorging een uitkomst zijn. Veelal belanden deze mensen bij de apotheek en krijgen dan een algemene zalf en/of crème voorgeschreven om de kwaal zoveel mogelijk te verzachten. De oplossing is 'Custom Made' maatwerk om je huid te verzachten, te verbeteren met ook nog zeer hoge werkstoffen. dus al met al een win/win situatie.