• ⛔️ TOT NADERE BERICHTGEVING GESLOTEN ⛔️
  • BLIJF GEZOND, BLIJF LACHEN EN TOT GAUW💋
Welkom 💞 » Nieuws & Acties

Nieuw.....Alpha-H

 

Wat Alpha-H zo uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met de hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten. Hierdoor wordt de huid zodanig geactiveerd dat er daadwerkelijk een proces in gang wordt gezet waarbij de activiteit in de diepere huidlagen toeneemt; daar waar nieuwe huidcellen en collageen wordt aangemaakt. Hierdoor zijn de Alpha-H producten in staat de structuur, kwaliteit, dikte, teint en functie van de huid daadwerkelijk te verbeteren.

Gewone huidverzorgingsproducten bevatten deze ingrediënten vaak niet of in minimale hoeveelheid en/of hebben een pH waarde die niet bijdraagt tot effectieve resultaten. 

Voor meer informatie over alle producten en de bijbehorende prijzen neem gerust een kijkje op http://www.alpha-h.nl/

Alpha-H is een meervoudig award-winning cosmeceutical merk voor vrouwen én mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en resultaat willen zien. 

 

‘Huidverzorging met de A van actieve ingrediënten

 


Nieuw.....zZacht!

 

Jouw huid heeft de juiste verzorging nodig om in balans te komen en blijven. Een onstabiele microflora kan problemen zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, huidirritaties, open wondjes, kapotte babybilletjes, schrale huid en schilfertjes veroorzaken of verergeren. De innovatieve formule van zZacht zorgt voor een stabiele microflora.

De dankbare kracht van zZacht.

 

 


Nieuw.....mineralissima minerale make-up!

Bij Mineralissima heeft het woord 'schoonheid' een bepaalde connotatie zoals zuiver, natuurlijk en adembenemend en deze connotaties zijn de sleutel voor de basisingrediënten van deze minerale make-up. Door deze waarden en overtuigingen te associëren met schoonheid, is deze cosmetica volledig natuurlijk en geen van deze producten wordt getest op dieren, omdat zij geloven in schoonheid zonder wreedheid. En met trots kunnen we vertellen dat het gehele assortiment bestaat uit veganistische cosmetica.

Zuiver zijn. Natuurlijk zijn. Wees mooi met Mineralissima.

 

 


Nieuw.....MicroWheel wenkbrauwen!

Mooie, natuurlijke wenkbrauwen met semi-permanente make-up!

Geheel nieuwe manier van permanent make-up nu ook in Lanaken.

Kijk voor meer informatie bij Behandelingen 

 


 

10% | Vriendinnenactie

Wanneer een vriend(in) een afspraak boekt en uw naam noemt, genieten jullie beiden van 10% korting op een behandeling!

Dus beveel Beauty a Manú aan bij uw vriendinnen!

Niet te combineren met andere acties.

 


€ 69,50 | a Manú Seasonal “manuka treatment”

Een ware geur en verwen sensatie!

Een heerlijke “Winter” behandeling bestaande uit een dubbele reiniging, heerlijke massage, Climate Protection masker, bestaande uit o.a. Manuka honing, hyaluron en goudpigmenten, aangepast serum en als afsluiting de Climate Protection Cream.

Als extraatje worden, gedurende de inwerktijd van het masker, uw handen gemasseerd met de bijpassende handcreme.  
Deze behandeling is zowel preventief als curatief bij een droge en trekkerig aanvoelende huid door wind, kou en regen, maar ook gewoon een traktatie voor de huid.

Te boeken vanaf november!

 

 | Kadobon

Geef een "unieke" kadobon cadeau! Een mooi tasje gevuld met een persoonlijke bon, fijne proefmonsters & een leuke surprise!