Home » Nieuws & Acties

Nieuw.....MicroWheel wenkbrauwen!

Mooie, natuurlijke wenkbrauwen met semi-permanente make-up!

Geheel nieuwe manier van permanent make-up nu ook in Lanaken.

Kijk voor meer informatie bij Behandelingen 

 


 

10% |Vriendinnenactie

Wanneer een vriend(in) een afspraak boekt en uw naam noemt, genieten jullie beiden van 10% korting op een behandeling!

Dus beveel Beauty a Manú aan bij uw vriendinnen!

Niet te combineren met andere acties.

 


€ 74,50 |a Manú Vitamin C special

Een ware skinbooster!

Een heerlijke behandeling bestaande uit fruitzuur, 79% pure vitamine C booster in parelvormig, een speciaal verzorgend Wonder Glow masker en een op jouw huid aangepast serum en crème.

Voor een verbluffend resultaat met liftend effect, optimale hydratatie en zichtbaar gladdere huid.

Boek een kuur van 3 behandelingen incl. Vitamine C thuisverzorging en ontvang een speciale actieprijs!

 


€69,50 |Bindweefselmassage

 

HUIDVERJONGENDE BINDWEEFSELMASSAGE VOOR HET GEZICHT
Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmassage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.
HOE WERKT DE BINDWEEFSELMASSAGE VOOR HET GEZICHT?
De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloeding van de huid.

Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten.
De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook is het gunstig voor de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt.
Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt.

HOE SNEL ZIE JE RESULTAAT NA DE BINDWEEFSELMASSAGE VOOR HET GEZICHT?
Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, raad ik meerdere behandelingen aan. De huid zal dan steeds beter gaan ogen. Ik bied deze massage daarom ook aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om gemiddeld drie tot zes behandelingen.

RESULTAAT:
Strakkere, stevige huid
Minder lijntjes en rimpels
Stralende en jongere uitstraling
Minder spanning in het gezicht
Positief effect bij een slechte doorbloeding
Betere opname van verzorgingsproducten

VEEL GESTELDE VRAGEN
WAT ZIJN DE BIJWERKINGEN?
Let op: na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Die verdwijnt in de loop van de dag. De dagen na de behandeling kan de huid wat beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vaak binnen een paar dagen.

IS DE BEHANDELING GEVOELIG?
De behandeling is pittig en het gevoel verschilt per persoon. Sommige ervaren het als zeer gevoelig , terwijl andere erbij in slaap vallen.

WAT ZIJN DE KOSTEN PER BEHANDELING EN IN KUUR VERBAND?
Een bindweefselmassage voor het gezicht kost voor 60 minuten € 69,50. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband . Een kuur bestaat uit 3-6 behandelingen en zal 1x per week plaats vinden gedurende 3 weken voor een optimaal resultaat. Bij 6 behandelingen zal er na de 3e week een rustperiode van 3 weken ingelast worden. Als u kiest voor een kuur dan geldt er een speciaal tarief.


|Kadobon

Geef een "unieke" kadobon cadeau! Een mooi tasje gevuld met een persoonlijke bon, fijne proefmonsters & een leuke surprise!