Welkom πŸ’ž » Nieuws & Acties

Nieuw.....zZacht!

 

Jouw huid heeft de juiste verzorging nodig om in balans te komen en blijven. Een onstabiele microflora kan problemen zoals psoriasis, acne, eczeem, brandwonden, huidirritaties, open wondjes, kapotte babybilletjes, schrale huid en schilfertjes veroorzaken of verergeren. De innovatieve formule van zZacht zorgt voor een stabiele microflora.

‘Huidverzorging op basis van pre- en probiotica’

De dankbare kracht van zZacht.

 

 


Nieuw.....mineralissima minerale make-up!

Bij Mineralissima heeft het woord 'schoonheid' een bepaalde connotatie zoals zuiver, natuurlijk en adembenemend en deze connotaties zijn de sleutel voor de basisingrediënten van deze minerale make-up. Door deze waarden en overtuigingen te associëren met schoonheid, is deze cosmetica volledig natuurlijk en geen van deze producten wordt getest op dieren, omdat zij geloven in schoonheid zonder wreedheid. En met trots kunnen we vertellen dat het gehele assortiment bestaat uit veganistische cosmetica.

Zuiver zijn. Natuurlijk zijn. Wees mooi met Mineralissima.

 

 


Nieuw.....MicroWheel wenkbrauwen!

Mooie, natuurlijke wenkbrauwen met semi-permanente make-up!

Geheel nieuwe manier van permanent make-up nu ook in Lanaken.

Kijk voor meer informatie bij Behandelingen 

 


 

10% | Vriendinnenactie

Wanneer een vriend(in) een afspraak boekt en uw naam noemt, genieten jullie beiden van 10% korting op een behandeling!

Dus beveel Beauty a Manú aan bij uw vriendinnen!

Niet te combineren met andere acties.

 


€ 74,50 | a Manú Vitamin C special

Een ware skinbooster!

Een heerlijke behandeling bestaande uit fruitzuur, 79% pure vitamine C booster in parelvormig, een speciaal verzorgend Wonder Glow masker en een op jouw huid aangepast serum en crème.

Voor een verbluffend resultaat met liftend effect, optimale hydratatie en zichtbaar gladdere huid.

Boek een kuur van 3 behandelingen incl. Vitamine C thuisverzorging en ontvang een speciale actieprijs!

 


€ 69,50 | a Manú Goes to Mykonos 

Een ware hydrabooster!

Droom weg over het Griekse Eiland Mykonos tijdens een heerlijke zomerse gezichtsbehandeling!

Met deze facial word je meegenomen naar het betoverende Griekse eiland Mykonos dat door de blauw-witte sfeer één lijkt te zijn met de Egeïsche zee.

Na de reiniging en het eventueel harsen/epileren maak je kennis met het Deep Moiture Intense Mask dat de huid hydrateert en ervoor zorgt dat in de diepere huidlagen vocht-reservoirs worden opgebouwd.
Door een speciaal zeezout extract voelt de huid na dit masker direct zachter aan. Al bij het opbrengen ervaar je een verkwikkend en fris gevoel.
Met de speciaal ontwikkelde Mykonos Cooling Tool wordt met roterende bewegingen een heerlijke, ontspannende massage uitgevoerd waardoor de effectiviteit van het masker wordt vergroot.
Vervolgens wordt een ampul met een hoge hydraterende concentratie aangebracht en daarna de Aqua Hydro Gel Cream met o.a. hyaluron, algen- en cafeïne extracten om het verhoogde vochtniveau van de huid langer vast te houden.
Als afsluiting van de behandeling word je omringd met de Eau de Toilette Mykonos Blue, een limited edition, die helemaal aansluit bij de sfeer van dit betoverende romantische eiland.

 


| Kadobon

Geef een "unieke" kadobon cadeau! Een mooi tasje gevuld met een persoonlijke bon, fijne proefmonsters & een leuke surprise!