💞 Jouw schoonheid in veilige handen 💞

Welkom 💞 » Nieuws & Weetjes

De skin wizard

Soms heeft resultaat een beetje hulp nodig!


Module I: MicroDermabrasie

Op een zachte wijze wordt de bovenste huidlaag verwijderd. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd zichzelf sneller te vernieuwen. Dermabrasie voorkomt op een jongere leeftijd dat de huid onnodig snel veroudert. Bij een oudere huid is het onontkoombaar dat de hoornlaag dikker wordt. Op dat moment zorgt dermabrasie ervoor dat de hoornlaag weer dunner wordt en dat de huid zichzelf sneller vernieuwt.


Module II & III: Huidlifting L & S

Na de Dermabrasie is de huid “open”. Met de Skin Wizard worden dan op een non- invasieve aangename wijze én volledig pijnloos, duizenden voor het oog onzichtbare kanaaltjes in de huid van het gehele gezicht gemaakt (L). Deze kanaaltjes laten toe dat een Serum met de juiste moleculaire grootte tot in de diepere huidlagen doordringt om er daar voor te zorgen dat de celdeling wordt gestimuleerd. Dit deel van de behandeling voorkomt dat een jongere huid onnodig snel veroudert en ondersteunt een oudere huid om de celdeling te versnellen zodat deze weer een jongere en gezondere uitstraling krijgt. Daarna kan er, indien nodig, een nog intensievere plaatselijke behandeling  plaatsvinden. De S module is voor die delen van het gezicht waar zich diepere lijntjes of rimpeltjes hebben gevormd. Opnieuw non- invasief en volledig pijnloos. 

 

Module IV: VibroTool

De nieuwste module is een massage tool. Het principe is afgeleid van de Powerplate. Door de trillende en swingende bewegingen worden de spieren van het gezicht en de hals getraind om de spankracht te verhogen, wordt de doorbloeding verhoogt en de stofwisseling gestimuleerd. Het effect is vergelijkbaar met een bindweefselmassage.

 

Wens je een behandeling met de Skin Wizard?

De modules zijn per stuk bij te boeken bij alle a Manú behandelingen.. Bij de Exclusive behandeling zitten de modules er standaard bij.

 


Mineralissima minerale make-up!

Bij Mineralissima heeft het woord 'schoonheid' een betekenis zoals zuiver, natuurlijk en adembenemend. Dit is dan ook en de sleutel voor de basisingrediënten van deze minerale make-up. Door deze waarden en overtuigingen te associëren met schoonheid, is deze cosmetica volledig natuurlijk en geen van deze producten wordt getest op dieren, omdat zij geloven in schoonheid zonder wreedheid. En met trots kunnen we vertellen dat het gehele assortiment bestaat uit veganistische cosmetica.

Zuiver zijn. Natuurlijk zijn. Wees mooi met Mineralissima.