💞 Jouw schoonheid in veilige handen 💞

Welkom 💞 » Nieuws & Weetjes

NIEUW!  💞CO2-Carboxy behandeling

De sleutel tot een stralende, jeugdige huid.

De lieveling van veel sterren……. de revolutionaire naaldvrije CO2-carboxytherapie. Deze behandeling helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. 

De gel dringt door tot in de spierlaag, waardoor de spieren van het gezicht worden versterkt en de bloedvaten worden gevoed. De huid ziet er na het eerste gebruik veel helderder, frisser, gladder en elastischer uit. Rosacea en vasculaire veranderingen verminderen, gezichtspieren versterken en wallen worden minder.

Deze methode is ook effectief bij het verminderen van blauwe plekken, zwellingen, acne en postacne. Carboxytherapie is absoluut veilig voor de problematische en gevoelige huid, omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft. Geschikt voor zowel jonge als ouder wordende huid. Een geweldig alternatief voor mesotherapie. 
Het mooiste resultaat is te behalen in een kuur van 3, 1x per week.

Voordelen van CO2-carboxytherapie:
⚜️ voorziet de huid van zuurstof
⚜️ zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
⚜️ geen bijwerkingen⠀
⚜️ geen herstelperiode
⚜️ een van de beste carboxyproducten op de markt
⚜️ kan in de zomer worden gebruikt

Contra indicaties: ernstige hartziekten, acute embolie, nierfalen, onbehandelde hoge bloeddruk, acute infectieziekte, koorts, bloedstollingsproblemen.

⚜️Deze behandeling wordt geadviseerd om in kuurverband te doen⚜️


NIEUW!  💞Krx Green See Peel

100% natuurlijke peeling!

Speciaal voor mensen die liever geen chemische peeling ondergaan is er nu de 100% natuurlijke Green See Peel. Deze peeling bestaat uit algen en spicula’s (extract van de zoetwaterspons). 

In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

De activator bevat hyaluronzuur, glucaan en allantoïne om de huid te voeden en te verzachten en tegelijkertijd te behandelen met actieve stoffen uit de zee, voor een nog beter resultaat.

Ideale behandeling voor/bij: ⚜️ huidverbetering/huidverjonging ⚜️ acné, eczeem en psoriasis 

Contra indicatie: Actinische keratose, open wondjes, nat eczeem, gebruik van Roaccutane afgelopen 6 maanden, extreem lage bloeddruk, epilepsie, verhoogde gevoeligheid voor licht.

 

NIEUW!  💞Pink Shooter

Een vitamine Boost voor je huid!

De Pink-Aging-behandeling is een behandeling voor een huidverbetering van binnenuit.

Het volume van de huid neemt in de loop der jaren af. Door hyaluronzuur, peptiden, enzymen en vitaminen diep in de huid in te brengen maakt de huid zelf weer meer elastine en collageen aan, waardoor je huid weer stevig en soepel wordt.

De hoge concentraties werkzame stoffen  hydrateren en verzorgen ook de diepere huidlaag en herstelt verouderende en verzakte weefsels. Hierdoor wordt de huid net wat voller en steviger, waarmee een subtiel liftend effect kan worden bereikt.

⚜️ Verbeterd de kleur en de textuur van de huid

⚜️ Huidverjonging

⚜️ Hydrateert de huid

⚜️ Zorgt voor meer energie aan de cellen

⚜️Deze behandeling wordt geadviseerd om in kuurverband te doen⚜️

 

De NANNIC SBE DEEP SKIN

Soms heeft resultaat een beetje hulp nodig!


Module I: Ablator

Op een zachte wijze wordt de bovenste huidlaag verwijderd. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd zichzelf sneller te vernieuwen. De gommage voorkomt op een jongere leeftijd dat de huid onnodig snel veroudert. Bij een oudere huid is het onontkoombaar dat de hoornlaag dikker wordt. Op dat moment zorgt gommage ervoor dat de hoornlaag weer dunner wordt en dat de huid zichzelf sneller vernieuwt.


Module II & III: Infusor & Corrector

Na de gommage is de huid “open”. Met de Deep Skin worden dan op een non- invasieve aangename wijze én volledig pijnloos, duizenden voor het oog onzichtbare kanaaltjes in de huid van het gehele gezicht gemaakt. Deze kanaaltjes laten toe dat een Serum met de juiste moleculaire grootte tot in de diepere huidlagen doordringt om er daar voor te zorgen dat de celdeling wordt gestimuleerd. Dit deel van de behandeling voorkomt dat een jongere huid onnodig snel veroudert en ondersteunt een oudere huid om de celdeling te versnellen zodat deze weer een jongere en gezondere uitstraling krijgt. Daarna kan er, indien nodig, een nog intensievere plaatselijke behandeling  plaatsvinden. De Corrector is voor die delen van het gezicht waar zich diepere lijntjes of rimpeltjes hebben gevormd. Opnieuw non- invasief en volledig pijnloos. 

 

Module IV: VibroTool

De nieuwste module is een massage tool. Het principe is afgeleid van de Powerplate. Door de trillende en swingende bewegingen worden de spieren van het gezicht en de hals getraind om de spankracht te verhogen, wordt de doorbloeding verhoogt en de stofwisseling gestimuleerd. Het effect is vergelijkbaar met een bindweefselmassage.